Известие

Collapse
No announcement yet.

Не работят реотаните на задното стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не работят реотаните на задното стъкло

Някой има ли идея какво може да е станало за да не работят реотанчетата на задното стъкло? Оня ден в дъжда стъклото се запоти и като го "пуснах" установих ,че не работят , а до последно си паботеха ! Проверих бушоните всички са здрави , а като натискам копчето не светва нищо на таблото , Данеби да е издало багажа то ?
    Алфа Ромео 155 1.8 ТS 95

Има реле на голямото бушонно табло за всичкото нагреватели - ако не цъка - то е причината, най-вероятно. Сменявах го срещу 5 лв при Италянеца.
    Attached Files
    Last edited by TRENDi; d.m.y г., 22:41.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

стига глупости, релета втора употреба, че да изкарат 2 дена. ако е от него по-добре ново. Иначе погледни как е клемата отзад на стъклото. отзад отдясно долната. горната е за антената. На мен ми се беше разлепила и докато я залепя отново видях страшен зор
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

стига глупости, релета втора употреба, че да изкарат 2 дена. ако е от него по-добре ново.
        Ново това реле под 40-50 лв едва ли ще го пипнеш и то ще е само от "официалните измамници", т.е. и ще чакаш. 5-левовото си сигурен, че не е ментак, а и си го тестваш на място. Втората ми употреба се готви за 3-та зима. 2 дена може да изкара, ако е ново от магазин за левче.

Поправка - както се вижда от е-пер-а цената му, може да си сигурен, че тук спокойно можеш да си го купиш за 70-тина точки
        Attached Files
        Last edited by TRENDi; d.m.y г., 23:27.
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...

Comment

направо ви се чудя понякога от какви места пазарувате и колко пари давате.
          Виж тука колко са релетата с доставка
          http://www.axm-auto.com/
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            направо ви се чудя понякога от какви места пазарувате и колко пари давате.
            Виж тука колко са релетата с доставка
            http://www.axm-auto.com/
            И какво да видя на горния сайт? Че релетата за фарове и клаксон, които са същите и на Лада не са по 3-5 лв, а по 20-30 лв ли? Релето, за което съм писал в темата няма нищо общо с тях (не видях такова на страницата). На снимката може да добиеш представа за разликите между него и обикновеното реле за клаксон, което масово се продава в магазините за ВАЗ на цена до 5 лв.
            Attached Files

Comment

Готово проблемът е отстранен , релето беше излязло просто го бутнах и проработи. Явно краката са ми много дълги , или дупките са ни много че е излязло
              Алфа Ромео 155 1.8 ТS 95

Comment

Така и така си пишете за реотаните, някой не знае ли как се разглобява ръчката, на която се намира копчето за пускането им, че и на мен не ми работят реотаните ама на мен копчето се е прецакало май, понеже като го натискам никакво щракане не се чува, пък не ми се дават пари за друга ръчка при положение, че всичко друго си и работи чудесно.
                ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Реленцето провери ли...
                  ...ако не си - имате доста 155-ци в Пазарджик. Вземи от колега за проба и тогава се бори с ръчката .

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
                    Реленцето провери ли...
                    ...ако не си - имате доста 155-ци в Пазарджик. Вземи от колега за проба и тогава се бори с ръчката .
                    ще пробвам.
                    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
                      Реленцето провери ли...
                      пробвах и нищо друго не се случи освен да се потвърдят опасенията ми, че не е релето, а е точно въпросното копче както и 99% предполагах
                      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Предположих така, защото със старото ми реле (това на снимката - нереботещо), копчето се държеше точно така - натискаш и нищо - нито задържа, нито цъка, нищо. Както и да е - успех по боричкането с ръчката.

Comment

Working...
                        X